Ερντογάν: «Τα βρόμικα χέρια που απλώνουν χέρι στην Τουρκία σίγουρα θα σπάσουν»

0
24


«Τα βρόμικα χέρια που απλώνουν χέρι στην Τουρκία σίγουρα θα σπάσουν» ξεκαθάρισε ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης Χ.
Ηπαραπάνω δήλωση- μήνυμα προς τον Τουρκικό λαό ο Ταγίπ Ερντογάν ήρθε ως συνέχεια μετά το τρομοκρατικό χτύπημα στην Αεροδιαστημική Βιομηχανία TUSAŞ που άφησε πίσω της πέντε πολίτες και δύο τρομοκράτες νεκρούς αλλά και 22 τραυματίες.ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
«Καμία δομή, καμία τρομοκρατική οργάνωση, κανένα σατανικό κέντρο που στοχεύει στην ασφάλειά μας δεν θα μπορέσει να πετύχει τους στόχους του» ξεκαθάρισε ο Ταγίπ Ερντογάν.

Türk savunma sanayisinin lokomotif kuruluşlarından olan TUSAŞ’a yönelik düzenlenen terör eylemi; ülkemizin bekasını, milletimizin huzurunu ve “Tam Bağımsız Türkiye” idealimizin timsali olan savunma atılımlarımızı hedef alan alçakça bir saldırıdır.
Terör eyleminin ilk anından…ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
— Recep Tayyip Erdoğan (@RTErdogan) October 23, 2024

Όλη η ανακοίνωση του Ερντογάν για την τρομοκρατική επίθεση
«Η τρομοκρατική επίθεση εναντίον της TUSAŞ, μιας από τις επιχειρήσεις – ατμομηχανές της τουρκικής αμυντικής βιομηχανίας, είναι μια αποτρόπαιη επίθεση που στοχεύει την επιβίωση της χώρας μας, την ειρήνη του έθνους μας και τις αμυντικές μας πρωτοβουλίες, που είναι το σύμβολο του ιδανικού μας της Πλήρως Ανεξάρτητης Τουρκίας. Από την πρώτη στιγμή της τρομοκρατικής ενέργειας οι δυνάμεις ασφαλείας μας επενέβησαν γρήγορα και εξουδετέρωσαν τους τρομοκράτες. Το έθνος μας πρέπει να ξέρει ότι τα βρόμικα χέρια που απλώνουν το χέρι στην Τουρκία σίγουρα θα σπάσουν. Καμία δομή, καμία τρομοκρατική οργάνωση, κανένα σατανικό κέντρο που στοχεύει στην ασφάλειά μας δεν θα μπορέσει να πετύχει τους στόχους του. Ο αγώνας μας ενάντια σε κάθε είδους τρομοκρατικές απειλές και τους υποστηρικτές τους θα συνεχιστεί με πυγμή, αποφασιστικότητα, και πολυδιάστατο τρόπο».ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή