Κούμπεκ: «Ο ΠΑΟΚ έχει ατέλειες στο αμυντικό κομμάτι και θα προσπαθήσουμε να τις εκμεταλλευτούμε»

0
26


Την πεποίθησή του πως η ομάδα του μπορεί να εξουδετερώσει τα ατού του ΠΑΟΚ και, παράλληλα, να εκμεταλλευτεί τις αδυναμίες των «ασπρόμαυρων», εξέφρασε ο προπονητής της Βικτόρια Πλζεν, Μίροσλαβ Κούμπεκ, στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου εν όψει της αναμέτρησης της Τούμπας (Πέμπτη 24/10, 19:45, COSMOTE SPORT 4 HD), για την 3η αγωνιστική της League Phase του UEFA Europa League.
«Σίγουρα ο ΠΑΟΚ θα πιέσει να πάρει τους τρεις βαθμούς, είναι ευκαιρία γι’ αυτούς. Και εμείς έχουμε δύο ισοπαλίες και έχουμε ανάγκη για βαθμούς, οπότε και οι δύο ομάδες θα κυνηγήσουν την νίκη. Είμαστε έτοιμοι», ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση ο Κούμπεκ.ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Για να προσθέσει σχετικά με την αυριανή αντίπαλο της ομάδας του: «Ο ΠΑΟΚ είναι μία επιθετική ομάδα και θα πρέπει να προσέξουμε αμυντικά. Από την άλλη, πιστεύουμε ότι έχει κάποιες ατέλειες στο αμυντικό κομμάτι και αυτό θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε».
Για την Πλζεν, που είναι τρίτη στο εγχώριο πρωτάθλημα, επίκειται ντέρμπι με τη Σπάρτα Πράγας, ωστόσο ο Κούμπεκ ήταν ξεκάθαρος αναφορικά με τις προτεραιότητες: «Σίγουρα είναι δύσκολο να παίζεις συνεχώς αγώνες αλλά το δουλεύουμε.
Οι παίκτες είναι έτοιμοι αλλά εμείς στο προπονητικό τιμ κοιμόμαστε λιγότερο. Το αυριανό είναι ένα ευρωπαϊκό ματς. Πολεμούσαμε όλη τη χρονιά για να βγούμε στην Ευρώπη και οι οπαδοί μας δεν θα συγχωρούσαν αν κάναμε αυτές τις υποχωρήσεις. Θα υπάρξουν αλλαγές, αλλά ο βασικός κορμός θα είναι ίδιος και στα δύο παιχνίδια».ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Κλείνοντας, ο 73χρονος τεχνικός μίλησε και για την ατμόσφαιρα που αναμένεται να συναντήσουν οι παίκτες του στην Τούμπα: «Έχουν ήδη παίξει σε εκρηκτικές ατμόσφαιρες. Είναι ισχυρές προσωπικότητες, παρόλο το νεαρό της ηλικίας τους και αντέχουν την πίεση».
Τους ποδοσφαιριστές της Βικτόρια Πλζεν εκπροσώπησε στη συνέντευξη Τύπου ο Λούκας Κάλβας. «Είναι ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι, περιμένουμε μια καλή ατμόσφαιρα. Μετά παίζουμε με την Σπάρτα Πράγας, τώρα όμως είμαστε συγκεντρωμένοι στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ», είπε αρχικά ο 29χρονος αμυντικός μέσος.
Για το τι πρέπει να προσέξει η ομάδα του κόντρα στον ΠΑΟΚ, ο Κάλβας έκανε ειδική αναφορά στους Αντρίγια Ζίβκοβιτς και Τάισον ενώ αναφορικά με την πίεση που ενδεχομένως ασκήσουν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, μιας και η ανάγκη για νίκη είναι επιτακτική, ο 5 φορές διεθνής Τσέχος απάντησε: «Ξέρουμε την ατμόσφαιρα, ελπίζω να μην μας επηρεάσει.ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Αντιμετωπίσαμε καλή ατμόσφαιρα και στην έδρα της Φρανκφούρτης, αλλά καταφέραμε να πάρουμε την ισοπαλία (3-3). Το ίδιο θέλουμε και αύριο. Σίγουρα θα μας πιέσει πολύ ο ΠΑΟΚ, αλλά και εμείς χρειαζόμαστε βαθμούς».

Πηγή