Παναθηναϊκός: Με Σπόραρ η αποστολή για τον αγώνα με την Τσέλσι

0
24


Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε το απόγευμα της Τετάρτης (23/10) στο ΟΑΚΑ την προετοιμασία του εν όψει του αγώνα με την Τσέλσι (24/10, 19:45, ANT1, COSMOTE SPORT 5 HD) για την 2η αγωνιστική της League Phase του Conference League, με τον Ντιέγκο Αλόνσο να συμπεριλαμβάνει στην αποστολή και τον Αντράζ Σπόραρ.
Ο 30χρονος διεθνής Σλοβένος επιθετικός ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπώρησε, προπονήθηκε σε φουλ πρόγραμμα και «μπήκε» στην αποστολή για το μεγάλο ματς με τους «μπλε» του Λονδίνου.ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Ο Φίλιπ Μαξ συμμετείχε σε μέρος του προγράμματος, ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Φώτης Ιωαννίδης. Οι «πράσινοι» ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο.
Μετά το τέλος της προπόνησης ο Αλόνσο ανακοίνωσε τη λίστα με τα ονόματα της αποστολής για το παιχνίδι της Πέμπτης (24/10). Σε αυτή βρίσκονται οι Ντραγκόφσκι, Λοντίγκιν, Λίλο, Βαγιαννίδης, Σένκεφελντ, Φικάι, Ουναΐ, Σπόραρ, Τετέ, Μπακασέτας, Ίνγκασον, Τσέριν, Μαντσίνι, Μαξίμοβιτς, Μπρέγκου, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Πελίστρι, Γερεμέγεφ, Νταμπίζας, Τζούριτσιτς και Αράο.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή