Φαλ: «Ο Φουρνιέ θα είναι παίκτης-κλειδί για εμάς»

0
21


Ο Μουστάφα Φαλ μίλησε για την προσεχή αντίπαλο του Ολυμπιακού, Μπάγερν Μονάχου, από πλευράς παικτών, κατά την αναχώρηση της αποστολής των «ερυθρόλευκων» για τη Γερμανία.
Ο Φαλ εξήγησε πως νιώθει πάντα άνετα ν’ αγωνίζεται με τον Νίκολα Μιλουτίνοφ, καθώς ο Σέρβος σέντερ του Ολυμπιακού μετρά αντίστροφα για την πρώτη εμφάνισή του στη Euroleague την τρέχουσα σεζόν, αφού ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμό. Ο Γάλλος διεθνής σέντερ του Ολυμπιακού, Μουσταφά Φαλ, είχε μόνο καλά λόγια να πει και για τον συμπατριώτη του, Εβάν Φουρνιέ.ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
«Ο Εβάν θα είναι “κλειδί” για μας μέσα στη σεζόν. Τα τελευταία δύο χρόνια δεν έπαιζε πολύ, αλλά σιγά-σιγά βρίσκει τον ρυθμό του. Βελτιώνεται συνεχώς και στο τέλος της σεζόν θα είναι ευεργετική η παρουσία του για εμάς,» σχολίασε για τον Φουρνιέ ο Φαλ.
Ερωτηθείς για την Μπάγερν Μονάχου -που έχει σκοράρει 97 και 109 πόντους στα δύο εντός έδρας παιχνίδια της αυτή τη σεζόν, ο Γάλλος σέντερ ανέφερε: «Ξέρουμε ότι είναι καλοί στο τρανζίσιον, γι αυτό πρέπει να έχουμε σωστές επιλογές στην επίθεση και να επιστρέφουμε στην άμυνα γρήγορα».
Για το αν θα είναι ρίσκο ο Ολυμπιακός να προσεγγίσει το παιχνίδι με τη γερμανική ομάδα με «run & gun», όπως εξελίχθηκε το ματς με την Εφές: «Ναι, γιατί το δεύτερο δεκάλεπτο κόντρα στην Εφές ήταν πολύ κακό, τούς επιτρέψαμε να αποκτήσουν ρυθμό γι αυτό τώρα πρέπει να έχουμε τον έλεγχο του αγώνα από την αρχή έως το τέλος».ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Σε ερώτηση σχετικά με την επιστροφή του Νίκολα Μιλουτίνοφ κι αν τον κάνει να αισθάνεται πιο άνετα: «Ναι, πάντα νιώθω άνετα μαζί του. Πρώτα απ’ όλα πρέπει να νιώθω άνετα με τον εαυτό μου. Τώρα αποκτώ ρυθμό, βρίσκω τη φόρμα μου… ».
Για το σύστημα του κόουτς Μπαρτζώκα: «Με κάνει να αισθάνομαι καλά. Είναι η τέταρτη μου σεζόν σε αυτό το σύστημα, πρέπει να πασάρω την μπάλα κάτι που μού άρεσε πάντα, οπότε νιώθω πολύ άνετα».
Για τον συμπατριώτη του Εβάν Φουρνιέ: «Δεν ξέρω για το επόμενο παιχνίδι, αλλά ο Εβάν θα είναι “κλειδί” για μας μέσα στη σεζόν. Τα τελευταία δύο χρόνια δεν έπαιζε πολύ, αλλά σιγά-σιγά βρίσκει τον ρυθμό του. Βελτιώνεται συνεχώς και στο τέλος της σεζόν θα είναι ευεργετική η παρουσία του για εμάς».ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή