6.4 C
Athens
Σάββατο, 22 Φεβρουαρίου, 2025
ΑρχικήΣυνταγέςΨαρονέφρι με σάλτσα σφενδάμου και μουστάρδας

Ψαρονέφρι με σάλτσα σφενδάμου και μουστάρδας

Date:

Related stories

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: «Γιατί να μην υποστηρίξω δημόσια τον Άρη Σερβετάλη;»

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: «Γιατί να μην υποστηρίξω δημόσια τον Άρη...

Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη με Ζελένσκι για τις εξελίξεις στον πόλεμο

Ο πρωθυπουργός επανέλαβε ότι εναπόκειται στην Ουκρανία να αποφασίσει...
spot_imgspot_img


Υλικά 1 ψαρονέφρι, περίπου 600 γρ. 1 κ. σ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 2 κ. σ. ελαιόλαδο 1 κόκκινο κρεμμύδι, σε λεπτές φέτες 200 ml ζωμό λαχανικών 2 κ. σ. σιρόπι σφενδάμου 2 κ. σ. μουστάρδα ολικής αλέσεως Το χυμό από 1 λεμόνι Μια χούφτα φρεσκοκομμένο μαϊντανό (προαιρετικά) Εκτέλεση Κόψτε το χοιρινό κρέας σε φέτες πάχους 3 εκατοστών, αλατοπιπερώστε το και στη συνέχεια περάστε το ελαφρά από το αλεύρι (ο ευκολότερος τρόπος για να το κάνετε αυτό είναι να βάλετε το αλεύρι και τα καρυκεύματα σε μια μεγάλη σακούλα τροφίμων, να προσθέσετε το χοιρινό κρέας και να το ανακινήσετε καλά). Ζεστάνετε το λάδι σε ένα μεγάλο τηγάνι, κατά προτίμηση αντικολλητικό, προσθέτετε το χοιρινό κρέας και τηγανίστε γρήγορα μέχρι να ροδίσει παντού. Μαγειρέψτε το χοιρινό για περίπου 5 λεπτά, στη συνέχεια αφαιρέστε το σε ένα πιάτο και σκεπάστε το με αλουμινόχαρτο όσο φτιάχνετε τη σάλτσα. Προσθέστε το κρεμμύδι στο τηγάνι (με λίγο περισσότερο λάδι αν χρειάζεται), στη συνέχεια τηγανίστε γρήγορα […]

Διαβάστε όλο το άρθρο

Subscribe

- Never miss a story with notifications

- Gain full access to our premium content

- Browse free from up to 5 devices at once

Latest stories

spot_img