5 C
Athens
Παρασκευή, 21 Φεβρουαρίου, 2025
ΑρχικήΣυνταγέςΑρνί γιουβέτσι με κριθαράκι

Αρνί γιουβέτσι με κριθαράκι

Date:

Related stories

Στο χειρουργείο ο Αντώνης Σρόιτερ – Φωτογραφία από το νοσοκομείο

Ο Αντώνης Σρόιτερ, ο παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων...

Η Ιταλία προωθεί Ευρωομόλογο για τον πολιτισμό

Η Ιταλία προωθεί Ευρωομόλογο για τον πολιτισμό - Newsbeast...

«Δεν μπορούμε να αποκλείσουμε κανένα σενάριο», λέει ο Καλλιακμάνης – News.gr

«Αν περπατούσε 18 χιλιόμετρα θα είχε αλλοιώσεις στα ρούχα,...

Οδηγούμε το Jeep Avenger σε συμβατική & υβριδική έκδοση

Το Avenger της Jeep (βλέπε Fiat και κατ’ επέκταση...

Ερασμία Μάνου για Βασίλη Δημάκη: «Αυτοχειρία δεν υπάρχει περίπτωση να υφίσταται»

Ερασμία Μάνου για Βασίλη Δημάκη: «Αυτοχειρία δεν υπάρχει περίπτωση...
spot_imgspot_img


Υλικά 1 κιλό αρνί 2 κρεμμύδια, κομμένα σε φέτες 1 κ. σ. ψιλοκομμένη ρίγανη ή 1 κ. γλ. αποξηραμένη 1/2 κ. γλ. κανέλα τριμμένη 2 ξυλάκια κανέλας, σπασμένα στη μέση 2 κ. σ. ελαιόλαδο 400 γρ. σάλτσα με ψιλοκομμένες ντομάτες 1,2 λίτρα ζεστό ζωμό κοτόπουλου ή λαχανικών 400 γρ. κριθαράκι Φρεσκοτριμμένη παρμεζάνα, για το σερβίρισμα Εκτέλεση Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς. Κόψτε το αρνί σε κομμάτια 4 εκατοστών και απλώστε το στη βάση ενός μεγάλου, φαρδιού σκεύους. Προσθέστε τα κρεμμύδια, τη ρίγανη, τα ξυλάκια κανέλας, την αλεσμένη κανέλα και το ελαιόλαδο και ανακατέψτε καλά. Ψήστε, χωρίς κάλυμμα, για 45 λεπτά, ανακατεύοντας στα μισά του χρόνου ψησίματος. Περιχύστε με τις ψιλοκομμένες ντομάτες και το ζωμό, σκεπάστε καλά και ψήστε για 1 1/2 ώρα, μέχρι το αρνί να είναι πολύ μαλακό. Αφαιρέστε τα ξυλάκια κανέλας και προσθέστε το κριθαράκι. Σκεπάστε ξανά και μαγειρέψτε για άλλα 20 λεπτά, ανακατεύοντας ανά διαστήματα. Το κριθαράκι θα πρέπει να έχει μαγειρευτεί και η σάλτσα να […]

Διαβάστε όλο το άρθρο

Subscribe

- Never miss a story with notifications

- Gain full access to our premium content

- Browse free from up to 5 devices at once

Latest stories

spot_img