Δείτε Live την ταινία «Η θυσία της μάνας» από την ταινιοθήκη του zougla.gr

0
206


Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 21 Μαΐου 2020, 08:30

Παρακολουθήστε σήμερα το βράδυ στις 21:00 την ταινία «Η θυσία της μάνας» από την ταινιοθήκη του zougla.gr» ΕΔΩ.Μία ταινία κάθε βράδυ στις 21:00

Το zougla.gr συνεχίζει και σήμερα το βράδυ στις 21:00 την προβολή online μιας αγαπημένης ταινίας του παλιού καλού ελληνικού κινηματογράφου.

Απόψε το βράδυ η ταινιοθήκη του zougla.gr προβάλλει online την ταινία «Η θυσία της μάνας». Πρόκειται για μια δραματική ταινία του 1956 σε σκηνοθεσία Τζανή Αλιφέρη με τους Ελένη Χατζηαργύρη, Σμαρούλα Γιούλη, Αλέκο Αλεξανδράκη, Περικλή Χριστοφορίδη, Ηλία Σταματίου, Θόδωρο Μορίδη.

Το σενάριο είναι του Μιχάλη Τσαπαρή (από το ομώνυμο μυθιστόρημα της Ιωάννας Αναγνώστου Μπουκουβάλλα)

Διάρκεια: 86′

Λίγα λόγια για την ταινία:

 Μια μητέρα, προκειμένου να προστατεύσει την τιμή της κόρη της, παρουσιάζει σαν δικό της το νόθο παιδί που γέννησε η κοπέλα. Η πράξη της όμως αυτή έχει τραγικές συνέπειες, τόσο για την υπόληψη της μάνας, όσο και για την οικογενειακή της ευτυχία.

Η ταινιοθήκη του zougla.gr προβάλλει κάθε βράδυ ταινίες που αγαπήσαμε και μας μεταφέρουν στη μεταπολεμική ελληνική πραγματικότητα γεμίζοντάς μας με μια γλυκιά νοσταλγία. Δραματικές και κωμικές ταινίες και μια πλειάδα αγαπημένων ηθοποιών θα μας κρατούν καθημερινά συντροφιά και θα μας προσφέρουν απλόχερα γέλιο και συγκίνηση.

 

 

 


 

 


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 21 Μαΐου 2020, 08:30

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here