Επίθεση Καρανίκα στους «Σταλινιστές του ΣΥΡΙΖΑ»

0
22


Για «αντιδημοκρατικές και σταλινικές αντιλήψεις», μίλησε ο Νίκος Καρανίκας, αναφερόμενος στα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, που απέρριψαν την υποψηφιότητα Κασσελάκη. Το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην στενός συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα, σχολίασε όλες τις τελευταίες εξελίξεις στο κόμμα, μιλώντας στον Status fm 107,7.
Αναφερόμενος στην απόρριψη της υποψηφιότητας Κασσελάκη από την ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι πρόκειται για  «μία αντίληψη απαξίωσης του λαού, ο λαός είναι κατώτερος, είναι η πλέμπα. Θα κάνουν αυτό που λέμε εμείς. Εμείς είμαστε οι σοβαροί, εμείς είμαστε οι σωστοί, εμείς τα ξέρουμε όλα… τρίχες!ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Οι άνθρωποι είναι εκτός εποχής και γι΄ αυτό τραβάνε τα πάντα στο βούρκο τους. Είναι οι άνθρωποι με τους οποίους μεγάλωσα, τους θαύμαζα όταν ήμουν φοιτητής, σιγά σιγά τους γνώρισα και κατάλαβα ότι δεν είναι τίποτα από όλα αυτά».
Επισήμανε μάλιστα ότι ο λαός θέλει τον Κασσελάκη διότι είναι απλός καθαρός και χωρίς κομματικές εξαρτήσεις. «Όταν λέμε κομματικές εξαρτήσεις, εννοούμε εξάρτηση από την ηγεσία, δηλαδή τα σχεδόν μόνιμα, με συμβόλαιο, στελέχη της Αριστεράς. Θα πεθάνουνε στην Κεντρική Επιτροπή, όπως οι ηθοποιοί, που λένε, στο σανίδι».
Αναφερόμενος  στον Αλέξη Τσίπρα, είπε πως διαφώνησε με την παραίτηση του, αλλά δεν θα ήθελε την επάνοδό του στο κόμμα με αυτούς τους συνεργάτες.ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
«Θα το δεχόμουν, αλλά αν έβλεπα, ότι έχει αδειάσει το περιβάλλον του, ότι έχει πάρει απόσταση από τα στελέχη που είναι 30 χρόνια ηγεσία, τόσα χρόνια δίπλα του, αλλά δεν βλέπω κάτι τέτοιο. Παρακολούθησα την εκδήλωση του Ινστιτούτου «Αλέξης Τσίπρας» με τον ίδιο να κάνει ομιλία και να έχει μπροστά τους ανθρώπους, που είναι πλέον γνωστοί σε όλη τη χώρα για το αντιδημοκρατικό και το σταλινικό τους πνεύμα, που αποκλείουν και διαγράφουν ανθρώπους».

Πηγή