Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας (11/7-17/7)

0
77

Τα ερωτικά «πρέπει» και «μη» των ζωδίων, σύμφωνα με τα πλανητικά δρώμενα της εβδομάδας.

Διαβάστε περισσότερα στο oroskopos.gr

ΚΡΙΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 1ο δεκαήμερο, η τύχη στο πλευρό σου για ό,τι κι αν θελήσεις να πετύχεις αυτήν την εβδομάδα στον έρωτα! 2ο δεκαήμερο, απρόσμενα έρχεται μήνυμα από το παρελθόν ή πρόταση για συγκατοίκηση! 3ο δεκαήμερο, απολαμβάνεις ρομαντισμό, συναίσθημα, ευκαιρίες με το ερωτικό παρελθόν, φλερτ, γνωριμίες και νέα ξεκινήματα!

Τα «ΜΗ»: 3ο δεκαήμερο, μία είδηση που αφορά τα αισθηματικά σου, θα σε απογοητεύσει και θα σε πληγώσει!

ΤΑΥΡΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Ρομαντισμό, όπως και χαρά από ανεκπλήρωτο ή παρελθοντικό έρωτα, για σένα 1ο δεκαήμερο! 2ο δεκαήμερο, μία ξαφνική είδηση, μία απρόσμενη εξομολόγηση ή μία συναρπαστική γνωριμία, θα σου δώσει χαρά! 3ο δεκαήμερο, αισθησιασμό, σταθερότητα και τρυφερές ερωτικές επικοινωνίες!

Τα «ΜΗ»: 3ο δεκαήμερο, όχι σε ζήλια και επιπολαιότητα!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Θετικές αλλαγές και εκπλήξεις για τα ερωτικά σου 1ο δεκαήμερο! 2ο και 3ο δεκαήμερο, μέσα από συγκυρίες και επικοινωνίες, σταθεροποιείς την αισθηματική σου ζωή! Εσύ μάλιστα του 3ου, απολαμβάνεις και άπειρες ερωτικές επιτυχίες, ρομαντισμό, όπως και ομορφιά!

Τα «ΜΗ»: 2ο δεκαήμερο, τα οικονομικά είναι προτεραιότητα σου!3ο δεκαήμερο, προσοχή! Πέφτεις και πάλι στην παγίδα της εξιδανίκευσης και θα πληγωθείς!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 2ο δεκαήμερο, ξαφνικές εξομολογήσεις, εκπλήξεις και κεραυνοβόλοι έρωτες, έρχονται!3ο δεκαήμερο, έρχεται χαρά από έρωτα παρελθοντικό ή απωθημένο, αλλά και πολλές ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα για τους ελεύθερους! Οι δεσμευμένοι, απολαμβάνουν τρυφερές και ρομαντικές στιγμές!

Τα «ΜΗ»: 1ο δεκαήμερο, βάζεις προτεραιότητα την καριέρα, αυτήν την εβδομάδα!3ο δεκαήμερο, προσοχή! Το ολόγιομο φεγγάρι, θα φέρει και ρήξεις στην συντροφική ζωή!

ΛΕΩΝ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Τύχη ερωτική, επίτευξη στόχων, ταξίδια, φλερτ, νέες γνωριμίες, συναρπαστικές εμπειρίες και μόνο χαρούμενες στιγμές, θα έχεις 1ο δεκαήμερο! 2ο και 3ο δεκαήμερο, θα έχεις ένα ξαφνικό μήνυμα, από παλαιό ή ανεκπλήρωτο έρωτα! Εσύ του 3ου μάλιστα, θα βιώσεις και μία ιδιαίτερα ευχάριστη αλλαγή στα ερωτικά σου!

Τα «ΜΗ»: 3ο δεκαήμερο, πρέπει να αποφύγεις αλλαγές στην εμφάνιση σου, αυτήν την εβδομάδα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Η ζωή σου γεμίζει πάθος, 1ο δεκαήμερο! 2ο και 3ο δεκαήμερο, ετοιμάσου για ευχάριστες εκπλήξεις και ξαφνικές χαρμόσυνες αλλαγές!

Τα «ΜΗ»: 3ο δεκαήμερο, η υπεραισιοδοξία σου, σε παρασύρει σε ψευδαισθήσεις στον έρωτα και θα προσγειωθείς απότομα!

ΖΥΓΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 1ο και 2ο δεκαήμερο, η τύχη στην ερωτική ζωή, είναι δεδομένη αυτήν την εβδομάδα!

Τα «ΜΗ»: 2ο δεκαήμερο, η καριέρα μονοπωλεί το ενδιαφέρον σου! 3ο δεκαήμερο, οι μεγάλες σου προσδοκίες σε έρωτα, οικογένεια και δουλειά, πέφτουν στο κενό και πληγώνεσαι!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 2ο και 3ο δεκαήμερο, θα έχεις ερωτική τύχη, ευχάριστες επικοινωνίες και μετακινήσεις ερωτικού χαρακτήρα και επίτευξη στόχων στην αισθηματική σου ζωή! Εσύ του 3ου μάλιστα, βελτιώνεις και τον τομέα της κρεβατοκάμαρας!

Τα «ΜΗ»: 1ο δεκαήμερο, η δουλειά και η καθημερινότητα, σου «ρουφούν» όλη την ενέργεια! 3ο δεκαήμερο, όχι στην ζήλια και τα επικοινωνιακά λάθη!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Άπλετη ερωτική τύχη και απανωτές επιτεύξεις ερωτικών στόχων, εξομολογήσεις και κατακτήσεις, 1ο δεκαήμερο! Εσύ του 2ου και του 3ου, απολαμβάνεις πάθος και ρομαντισμό!

Τα «ΜΗ»: 3ο δεκαήμερο, όχι σε ζήλια, κτητικότητα, ψευδαισθήσεις, εξιδανικεύσεις, διότι θα έρθουν απομυθοποιήσεις και απογοητεύσεις!

AΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Ιδανική εβδομάδα 1ο δεκαήμερο, για επανασύνδεση, τρυφερές στιγμές και απόφαση συγκατοίκησης! 2ο και 3ο δεκαήμερο, η εβδομάδα υπόσχεται συντροφικότητα, εξομολογήσεις, κεραυνοβόλους έρωτες και εκπλήρωση ενός μεγάλου ονείρου!

Τα «ΜΗ»: 3ο δεκαήμερο, η Πανσέληνος στο ζώδιο σου, φέρνει νεύρα και ρήξεις!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Φλερτ, καλοπέραση, επίτευξη στόχων, εξομολογήσεις και ευχάριστα μηνύματα, για το 1ο και το 3ο δεκαήμερο!

Τα «ΜΗ»:2ο δεκαήμερο, επικεντρώνεσαι σε υποχρεώσεις και εκκρεμότητες της καθημερινότητας! 3ο δεκαήμερο, μακριά από τα απαγορευμένα!

ΙΧΘΥΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Αισθησιασμός και σταθερότητα στην ερωτική σου ζωή, 1ο δεκαήμερο! 2ο και 3ο δεκαήμερο, ετοιμάσου για εξομολογήσεις, διασκέδαση, κατακτήσεις, θαυμαστές, επιτυχίες, κεραυνοβόλους έρωτες, πάθος και ρομαντισμό!

Τα «ΜΗ»: 3ο δεκαήμερο, άλλη μια φορά που πιστεύεις το λάθος άτομο και έχεις ουτοπίες και τελικά απογοητεύεσαι βαθιά! Μακριά επίσης, από το ερωτικό σου παρελθόν!

Για περισσότερες προβλέψεις μπες στο oroskopos.gr

The post Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας (11/7-17/7) appeared first on Znews.