Η Toyota έφτιαξε το 5.000.000ό αυτοκίνητο της στο Ηνωμένο Βασίλειο

0
23


Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης
Η Toyota Motor Europe μόλις κατασκεύασε το μοντέλο νούμερο 5.000.000 στο εργοστάσιο Burnaston στο Derbyshire. Το μοντέλο-ορόσημο είναι ένα υβριδικό Corolla GR Sport Hatchback, το οποίο βγήκε από τη γραμμή συναρμολόγησης νωρίτερα αυτό το μήνα. Το επίτευγμα αυτό υπογραμμίζει το ρόλο του Burnaston ως βασικού παίκτη στο ευρωπαϊκό δίκτυο παραγωγής της Toyota και στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας του Ηνωμένου Βασιλείου. Από την ίδρυσή του το 1989, το εργοστάσιο έχει λάβει πάνω από 3,25 δισεκατομμύρια ευρώ σε επενδύσεις, διασφαλίζοντας ότι παραμένει στην πρώτη γραμμή των νέων τεχνολογιών και μεθόδων παραγωγής.ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Το Burnaston ήταν η πρώτη εγκατάσταση της Toyota εκτός Ιαπωνίας που παρήγαγε υβριδικά οχήματα και συνεχίζει να αποτελεί κέντρο αριστείας για την τεχνολογία αυτή. Σήμερα, το 100% της παραγωγής του είναι υβριδικό.
Ο Darius Mikolajczak, Διευθύνων Σύμβουλος της Burnaston δήλωσε «Αυτό το ορόσημο αντιπροσωπεύει κάτι περισσότερο από ένα απλό αριθμητικό επίτευγμα. Αντικατοπτρίζει τη συμβολή μας στην οικονομία και τη δέσμευσή μας να κατασκευάζουμε ολοένα και καλύτερα αυτοκίνητα, να υιοθετούμε νέες τεχνολογίες και να οικοδομούμε ισχυρές σχέσεις με τους προμηθευτές, τους συνεργάτες και τις τοπικές κοινότητες. Αυτή η επιτυχία αποτελεί απόδειξη της αφοσίωσης όλων των μελών μας, παλαιών και σημερινών».
Corolla- Το παγκόσμιο best sellerΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η επωνυμία Corolla έχει εμφανιστεί σε περισσότερα οχήματα παγκοσμίως από οποιοδήποτε άλλο, με πάνω από 50 εκατομμύρια πωλήσεις μέχρι σήμερα. Τώρα, στη 12η γενιά της, η σημερινή Corolla συνεχίζει να διατηρεί την ποιότητα, την ανθεκτικότητα και την αξιοπιστία που συνέβαλαν στην επιτυχία της. Η σημερινή Corolla προσφέρει ηρεμία στους πελάτες, εξασφαλίζοντας ότι το αυτοκίνητό τους παραμένει αξιόπιστο. Συνδυάζει βασικές πτυχές, όπως η ασφάλεια, η συνδεσιμότητα επί του οχήματος, οι αποδοτικές επιδόσεις και η ικανοποιητική οδηγική εμπειρία, όλα μέσα σε ένα κομψό και πρακτικό πακέτο.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή