5 C
Athens
Παρασκευή, 21 Φεβρουαρίου, 2025
ΑρχικήΣυνταγέςΚοκκινιστό μοσχαράκι στο φούρνο

Κοκκινιστό μοσχαράκι στο φούρνο

Date:

Related stories

Στο χειρουργείο ο Αντώνης Σρόιτερ – Φωτογραφία από το νοσοκομείο

Ο Αντώνης Σρόιτερ, ο παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων...

Η Ιταλία προωθεί Ευρωομόλογο για τον πολιτισμό

Η Ιταλία προωθεί Ευρωομόλογο για τον πολιτισμό - Newsbeast...

«Δεν μπορούμε να αποκλείσουμε κανένα σενάριο», λέει ο Καλλιακμάνης – News.gr

«Αν περπατούσε 18 χιλιόμετρα θα είχε αλλοιώσεις στα ρούχα,...

Οδηγούμε το Jeep Avenger σε συμβατική & υβριδική έκδοση

Το Avenger της Jeep (βλέπε Fiat και κατ’ επέκταση...

Ερασμία Μάνου για Βασίλη Δημάκη: «Αυτοχειρία δεν υπάρχει περίπτωση να υφίσταται»

Ερασμία Μάνου για Βασίλη Δημάκη: «Αυτοχειρία δεν υπάρχει περίπτωση...
spot_imgspot_img


Υλικά 400 γρ. μοσχαρίσιο κρέας, σε μερίδες 2 κ. σ. ελαιόλαδο 4 κ. σ. ξύδι από κόκκινο κρασί 3 κρεμμύδια, κομμένα σε λεπτές φέτες 3 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες 1/2 κ. γλ. πάπρικα 100 ml κόκκινο κρασί 400 γρ. σάλτσα με ψιλοκομμένες ντομάτες 1 κ. γλ. ντοματοπολτό 2 φύλλα δάφνης Ψιλοκομμένο κόλιανδρο, για το σερβίρισμα Εκτέλεση Προθερμάνετε το φούρνο στους 140 βαθμούς στον αέρα. Ζεστάνετε το μισό λάδι σε μία κατσαρόλας και σοτάρετε το κρέας. Αφαιρέστε από την κατσαρόλα και αφήστε στην άκρη. Ρίξτε το ξύδι στην κατσαρόλα και αφήστε το να φουσκώσει και σχεδόν να εξατμιστεί. Προσθέστε το υπόλοιπο ελαιόλαδο και το κρεμμύδι και σοτάρετε απαλά σε μέτρια φωτιά για 10-15 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν και να αρχίσουν να παίρνουν χρώμα. Μόλις μαλακώσει το κρεμμύδι, ανακατέψτε το σκόρδο και την πάπρικα. Μαγειρέψτε για 1 λεπτό ακόμα, ρίξτε το κόκκινο κρασί και τις ψιλοκομμένες ντομάτες και στη συνέχεια ανακατέψτε τον πελτέ ντομάτας και τα φύλλα δάφνης. Αλατοπιπερώστε, βάλτε το κρέας μαζί […]

Διαβάστε όλο το άρθρο

Subscribe

- Never miss a story with notifications

- Gain full access to our premium content

- Browse free from up to 5 devices at once

Latest stories

spot_img