5 C
Athens
Παρασκευή, 21 Φεβρουαρίου, 2025
ΑρχικήΣυνταγέςΚοτόπουλο γεμιστό με τυρί cottage

Κοτόπουλο γεμιστό με τυρί cottage

Date:

Related stories

Στο χειρουργείο ο Αντώνης Σρόιτερ – Φωτογραφία από το νοσοκομείο

Ο Αντώνης Σρόιτερ, ο παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων...

Η Ιταλία προωθεί Ευρωομόλογο για τον πολιτισμό

Η Ιταλία προωθεί Ευρωομόλογο για τον πολιτισμό - Newsbeast...

«Δεν μπορούμε να αποκλείσουμε κανένα σενάριο», λέει ο Καλλιακμάνης – News.gr

«Αν περπατούσε 18 χιλιόμετρα θα είχε αλλοιώσεις στα ρούχα,...

Οδηγούμε το Jeep Avenger σε συμβατική & υβριδική έκδοση

Το Avenger της Jeep (βλέπε Fiat και κατ’ επέκταση...

Ερασμία Μάνου για Βασίλη Δημάκη: «Αυτοχειρία δεν υπάρχει περίπτωση να υφίσταται»

Ερασμία Μάνου για Βασίλη Δημάκη: «Αυτοχειρία δεν υπάρχει περίπτωση...
spot_imgspot_img


Υλικά 500 γρ. στήθος κοτόπουλου χωρίς κόκαλα και δέρμα Αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι, ανάλογα με τη γεύση 1 κ. σ. ελαιόλαδο 240 γρ. φρέσκο σπανάκι 3 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες Μια πρέζα αλάτι 1/2 φλ. τσαγιού τυρί cottage με χαμηλά λιπαρά 1 φλ. τσαγιού τυρί μοτσαρέλα, χωρισμένο σε δύο μέρη 1 ασπράδι αυγού Ψιλοκομμένο φρέσκο μαϊντανό, για γαρνίρισμα Εκτέλεση Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς και στρώστε μία λαδόκολλα σε ένα ταψί. Σφυροκοπήστε ελαφρά κάθε στήθος κοτόπουλου σε ομοιόμορφο πάχος, αλλά μην το κάνετε πολύ λεπτό. Κόψτε μια τσέπη στο πλάι κάθε στήθους κοτόπουλου και ανοίξτε το προσεκτικά σαν βιβλίο -μην το κόψετε. Αλατοπιπερώστε και αφήνετε στην άκρη. Ζεστάνετε το ελαιόλαδο σε ένα αντικολλητικό τηγάνι. Προσθέστε το σπανάκι και το σκόρδο, αλατίστε με μια πρέζα αλάτι και μαγειρέψτε για 2 λεπτά ή μέχρι να μαραθεί, ανακατεύοντας συχνά. Αποσύρετε από τη φωτιά και αφήστε το σπανάκι να κρυώσει. Όταν κρυώσει αρκετά, συνδυάστε το σπανάκι, το τυρί cottage, 1/2 φλιτζάνι τυρί μοτσαρέλα, το […]

Διαβάστε όλο το άρθρο

Subscribe

- Never miss a story with notifications

- Gain full access to our premium content

- Browse free from up to 5 devices at once

Latest stories

spot_img