Υλικά 500 γρ. στήθος κοτόπουλου χωρίς κόκαλα και δέρμα Αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι, ανάλογα με τη γεύση 1 κ. σ. ελαιόλαδο 240 γρ. φρέσκο σπανάκι 3 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες Μια πρέζα αλάτι 1/2 φλ. τσαγιού τυρί cottage με χαμηλά λιπαρά 1 φλ. τσαγιού τυρί μοτσαρέλα, χωρισμένο σε δύο μέρη 1 ασπράδι αυγού Ψιλοκομμένο φρέσκο μαϊντανό, για γαρνίρισμα Εκτέλεση Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς και στρώστε μία λαδόκολλα σε ένα ταψί. Σφυροκοπήστε ελαφρά κάθε στήθος κοτόπουλου σε ομοιόμορφο πάχος, αλλά μην το κάνετε πολύ λεπτό. Κόψτε μια τσέπη στο πλάι κάθε στήθους κοτόπουλου και ανοίξτε το προσεκτικά σαν βιβλίο -μην το κόψετε. Αλατοπιπερώστε και αφήνετε στην άκρη. Ζεστάνετε το ελαιόλαδο σε ένα αντικολλητικό τηγάνι. Προσθέστε το σπανάκι και το σκόρδο, αλατίστε με μια πρέζα αλάτι και μαγειρέψτε για 2 λεπτά ή μέχρι να μαραθεί, ανακατεύοντας συχνά. Αποσύρετε από τη φωτιά και αφήστε το σπανάκι να κρυώσει. Όταν κρυώσει αρκετά, συνδυάστε το σπανάκι, το τυρί cottage, 1/2 φλιτζάνι τυρί μοτσαρέλα, το […]
Διαβάστε όλο το άρθρο