17.1 C
Athens
Κυριακή, 20 Απριλίου, 2025
ΑρχικήΣυνταγέςΚοτόπουλο γλασαρισμένο με μέλι

Κοτόπουλο γλασαρισμένο με μέλι

Date:

Related stories

spot_imgspot_img


Υλικά 2 μισά στήθη κοτόπουλου χωρίς δέρμα και κόκαλα 1/4 φλ. τσαγιού μέλι 2 κ. σ. σάλτσα σόγιας 1/8 κ. γλ. νιφάδες κόκκινου πιπεριού 1 1/2 κ. σ. ελαιόλαδο Εκτέλεση Χτυπήστε το μέλι, τη σάλτσα σόγιας και τις νιφάδες κόκκινου πιπεριού σε ένα μπολ και αφήστε τα στην άκρη. Ζεστάνετε το ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά. Μαγειρέψτε και ανακατέψτε το κοτόπουλο στο καυτό λάδι μέχρι να ροδίσει ελαφρά, περίπου 5 λεπτά. Ρίξτε το μείγμα μελιού στο τηγάνι. Συνεχίστε να μαγειρεύετε και να ανακατεύετε μέχρι το κοτόπουλο να μην είναι πλέον ροζ στο κέντρο και η σάλτσα να πήξει, περίπου 5 λεπτά ακόμα. Σερβίρετε ζεστό και απολαύστε!

Διαβάστε όλο το άρθρο

Latest stories

spot_img