7.3 C
Athens
Πέμπτη, 10 Απριλίου, 2025
ΑρχικήΣυνταγέςΜαλακά μπισκότα λεμονιού

Μαλακά μπισκότα λεμονιού

Date:

Related stories

Ο καιρός της Πέμπτης, 10 Απριλίου 2025 – News.gr

Ανεβαίνει η θερμοκρασία Ηλιοφάνεια αλλά και πρόσκαιρες νεφώσεις θα είναι...

«Μπαίνει τάξη στην υποβολή φορολογικών δηλώσεων, διόλου ευκαταφρόνητα τα κίνητρα» – News.gr

Επιβεβαιώνεται και το κεντρικό μήνυμα της επιβράβευσης της συνέπειας,...
spot_imgspot_img


Υλικά 3 φλ. τσαγιού αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 κ. γλ. μπέικιν πάουντερ 1/2 κ. γλ. μαγειρική σόδα 1/2 κ. γλ. αλάτι 1 φλ. τσαγιού ανάλατο βούτυρο, μαλακωμένο 1 /4 φλ. τσαγιού λευκή κρυσταλλική ζάχαρη 1 κ. γλ. εκχύλισμα βανίλιας 2 κ. σ. χυμό λεμονιού 1 κ. σ. ξύσμα λεμονιού 1 μεγάλο αυγό σε θερμοκρασία δωματίου Για την επικάλυψη: 2 φλ. τσαγιού ζάχαρη άχνη 3- 4 κ. σ. χυμό λεμονιού 2 κ. γλ. ξύσμα λεμονιού 1/2 κ. γλ. εκχύλισμα βανίλιας, προαιρετικά Εκτέλεση Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς και στρώστε 2 ταψιά με λαδόκολλα. Σε ένα μεσαίο μπολ, χτυπήστε το αλεύρι, με το μπέικιν πάουντερ, τη σόδα και το αλάτι. Αφήστε στην άκρη. Σε ένα μεγάλο μπολ, χρησιμοποιώντας ένα ηλεκτρικό μίξερ, χτυπήστε το βούτυρο και τη ζάχαρη μέχρι να αφρατέψουν, περίπου 2 έως 3 λεπτά. Προσθέστε το αυγό, τη βανίλια, το χυμό και το ξύσμα λεμονιού και χτυπήστε καλά. Ρίξτε το μείγμα αλευριού στο μείγμα αυγών και ανακατέψτε σε […]

Διαβάστε όλο το άρθρο

Latest stories

spot_img