Οι IDF ανακοίνωσαν άλλους τρείς νεκρούς ισραηλινούς στρατιώτες

0
21


Τον θάνατο τριών στρατιωτών, που σκοτώθηκαν σε επιχειρήσεις στη Λωρίδα της Γάζας, ανακοίνωσε ο ισραηλινός στρατός το απόγευμα της Παρασκευής, 25 Οκτωβρίου.
Πρόκειται για τον  λοχαγό Barak Israel Sagan, τον λοχία Ido Ben Zvi και τον λοχία Hillel Eliyahu Ovadia. Ο λοχαγός Sagan, 22 ετών, από το Petah Tikva, υπηρετούσε ως διοικητής διμοιρίας στο μάθημα διοικητών αρμάτων στο Τάγμα 196, της Ταξιαρχίας «Bnei Or». Ο λοχίας Zvi, 21 ετών, από το Mishmeret, υπηρετούσε ως στρατιώτης τεθωρακισμένων και εκπαιδευόμενος στο μάθημα διοικητών αρμάτων μάχης στο Τάγμα 196, Ταξιαρχία «Bnei Or». Ο Ovadia, 22 ετών, από την Ιερουσαλήμ, υπηρέτησε ως στρατιώτης τεθωρακισμένων και εκπαιδευόμενος στο μάθημα Διοικητών Αρμάτων στο Τάγμα 196, Ταξιαρχία «Bnei Or». Και οι τρεις έπεσαν στο ίδιο περιστατικό στη βόρεια Λωρίδα της Γάζας.ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Σύμφωνα με τον απολογισμό του ισραηλινού στρατού, μετά και τους τρείς αυτούς θανάτους, ο αριθμός των πεσόντων στρατιωτών, από τις 7 Οκτωβρίου του 2023, ανεβαίνει στον αριθμό των 765.

Πηγή