Πάλη: Στο δρόμο για το χάλκινο μετάλλιο ο Γκίβι Μπλιάτζε!

0
22

Στο μονοπάτι ακόμα μιας σπουδαίας επιτυχίας βρίσκεται ο Γκίβι Μπλιάτζε. Ο Έλληνας πρωταθλητής συγκλόνισε στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα U23 που διεξάγεται στην Αλβανία και αύριο θα διεκδικήσει την είσοδό του στον μικρό τελικό μέσω των ρεπεσάζ.
Ο Μπλιάτζε πραγματοποίησε σπουδαίες εμφανίσεις και αρχικά νίκησε με τεχνική υπεροχή τον Λετονό Πιροζνικς. Στη συνέχεια ο πρωταθλητής Ευρώπης U23 αντιμετώπισε τον Αζέρο Σαμπανοβ και πραγματοποιώντας την ανατροπή της διοργάνωσης πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά.ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Ο Μπλιάτζε δεν ξεκίνησε καλά τον αγώνα και βρέθηκε να χάνει με 7-0 και 9-5 ελάχιστα δευτερόλεπτα πριν την λήξη. Η καρδιά του… πρωταθλητή, όμως, μίλησε και με έξι συνεχόμενους πόντους πήρε τον συναρπαστικό αγώνα με 11-9!
Στα προημιτελικά ο Ελληνας πρωταθλητής αντιμετώπισε τον Φιρουζπουρμπαντπέι, αλλά ηττήθηκε στις λεπτομέρειες! Ο Γκίβι Μπλιατζε απέναντι στον Ιρανό αθλητή που μετρά την τελευταία 5ετια 7 χρυσά μετάλλια σε Παγκόσμια πρωταθλήματα, έδωσε σκληρό αγώνα και κάμφθηκε με 3-1!
Στα ρεπεσάζ ο Μπλιάτζε θα αντιμετωπίσει τον Μολδαβό Ντεμιάν και σε περίπτωση που επικρατήσει θα παλέψει με τον Τούρκο Αλτούνμπας για το χάλκινο μετάλλιο.ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή