«Τι πρέπει να γνωρίζω για τον Μαστό μου;»: Νέα ενημερωτική ιστοσελίδα για τον καρκίνο του μαστού από τη Pfizer Hellas

0
22


Το τμήμα Ογκολογίας της Pfizer Hellas, με αφορμή τον Οκτώβριο, μήνα αφιερωμένο στην ενημέρωση & ευαισθητοποίηση για τον καρκίνο του μαστού, παρουσιάζει τη νέα ενημερωτική ιστοσελίδα «Τι πρέπει να γνωρίζω για τον Μαστό μου;», η οποία έχει στόχο να παρέχει έγκυρη πληροφόρηση και να δώσει απαντήσεις σε συχνά ερωτήματα που απασχολούν τις ασθενείς και τους φροντιστές τους.
Η διαχείριση των συναισθημάτων της ασθενούς με μεταστατικό καρκίνο του μαστού, η ουσιαστική επικοινωνία με τον Ογκολόγο για την κατάλληλη θεραπευτική προσέγγιση, αλλά και πρακτικές συμβουλές που θα βοηθήσουν την ασθενή να έxει μια καλή ποιότητα ζωής στην καθημερινότητά της, είναι μόνο μερικές από τις θεματικές ενότητες που καλύπτει η νέα ιστοσελίδα. Παράλληλα, η νέα ιστοσελίδα περιλαμβάνει έναν χρήσιμο οδηγό που μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι ασθενείς κατά τη διάρκεια της συζήτησης με τον γιατρό τους, ώστε να κατανοήσουν κάθε στάδιο της νόσου και της θεραπείας τους και να μπορέσουν να λάβουν απαντήσεις σε όλες τις απορίες και τα ερωτήματά τους.  ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Ο καρκίνος του μαστού ξεκινά από μία ομάδα κυττάρων που αρχίζουν να πολλαπλασιάζονται ανεξέλεγκτα. Αυτά τα κύτταρα θα σχηματίσουν έναν όγκο που ονομάζεται πρωτοπαθής όγκος2. Εάν ο καρκίνος εξαπλωθεί πέρα από τον μαστό και σε άλλα μέρη του σώματος είναι γνωστός ως μεταστατικός καρκίνος του μαστού3. Υπολογίζεται πως το 30% των γυναικών που θα διαγνωστούν με καρκίνο του μαστού σε πρώιμο στάδιο θα αναπτύξουν κάποια στιγμή μεταστατική νόσο4. Η έγκαιρη διάγνωση της νόσου και οι κατάλληλες θεραπευτικές επιλογές, μπορούν να περιορίσουν την ανάπτυξη του καρκίνου, προσφέροντας στις ασθενείς μεγαλύτερη επιβίωση σε συνδυασμό με καλύτερη ποιότητα ζωής. 
Η νέα ιστοσελίδα «Τι πρέπει να γνωρίζω για τον Μαστό μου;» δημιουργήθηκε με γνώμονα την ασθενοκεντρική προσέγγιση της Pfizer Hellas, που στόχο έχει, την ενδυνάμωση των ασθενών με την παροχή πληροφοριών για την καλύτερη κατανόηση της νόσου τους.
Μπορείτε να επισκεφθείτε τη νέα ιστοσελίδα στον παρακάτω σύνδεσμο: www.whatsbreastforme.gr .ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή