6.4 C
Athens
Σάββατο, 22 Φεβρουαρίου, 2025
ΑρχικήΣυνταγέςΤονοσαλάτα με ζυμαρικά

Τονοσαλάτα με ζυμαρικά

Date:

Related stories

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: «Γιατί να μην υποστηρίξω δημόσια τον Άρη Σερβετάλη;»

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: «Γιατί να μην υποστηρίξω δημόσια τον Άρη...

Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη με Ζελένσκι για τις εξελίξεις στον πόλεμο

Ο πρωθυπουργός επανέλαβε ότι εναπόκειται στην Ουκρανία να αποφασίσει...
spot_imgspot_img


Υλικά 240 γρ. ζυμαρικά fusilli 1 φλ. τσαγιού τριμμένη φρυγανιά 1/2 κ. γλ. πάπρικα 1/2 φλ. τσαγιού crème fraiche 1/2 φλ. τσαγιού μαγιονέζα 1 κ. σ. ψιλοκομμένο φρέσκο άνηθο 1 κ. σ. ψιλοκομμένο φρέσκο βασιλικό Χυμό από 1 λεμόνι Αλάτι και πιπέρι, ανάλογα με τη γεύση 1 κονσέρβα τόνου σε νερό ή άλμη, στραγγισμένη 1/2 κόκκινο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 150 γρ. καλαμπόκι Εκτέλεση Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς. Βράστε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας, μέχρι να γίνουν al dente. Σουρώστε τα και στη συνέχεια περάστε τα κάτω από κρύο νερό για να σταματήσει η διαδικασία μαγειρέματος. Σε ένα μικρό μπολ, ανακατέψτε τη φρυγανιά με την αλεσμένη πάπρικα και, στη συνέχεια, απλώστε το μείγμα σε ένα μεσαίου μεγέθους ταψί. Ψήστε για 5 λεπτά μέχρι τα ψίχουλα να γίνουν τραγανά και να πάρουν χρυσαφί χρώμα. Μεταφέρετε τα σε ένα μπολ και αφήστε τα στην άκρη. Σε ένα μεγάλο μπολ, ανακατέψτε την crème fraiche, τη μαγιονέζα, τον φρέσκο ψιλοκομμένο άνηθο, […]

Διαβάστε όλο το άρθρο

Subscribe

- Never miss a story with notifications

- Gain full access to our premium content

- Browse free from up to 5 devices at once

Latest stories

spot_img