Υλικά 190- 200 γρ. βρώμη 1 αυγό 200 ml ασπράδι αυγού 280 γρ. τυρί cottage 150 γρ. φέτα 200 γρ. γιαούρτι 0% 1 κ. σ. ελαιόλαδο 1 πιπεριάμ ψιλοκομμένη 1 κ. γλ. μπέικιν πάουντερ Αλάτι, πιπέρι κατά βούληση Θυμάρι (προαιρετικά) Εκτέλεση Προθερμάνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς. Τοποθετήστε το ασπράδι αυγού, το αυγό, τη βρώμη, το ελαιόλαδο, το γιαούρτι και το μπέικιν πάουντερ σε ένα μπλέντερ και χτυπήστε μέχρι να ομογενοποιηθούν. Ρίξτε το μείγμα σε ένα μπολ και προσθέστε τη φέτα, το τυρί cottage και την πιπεριά. Ανακατέψτε με μία σπάτουλα και προσθέστε αλάτι, πιπέρι και το θυμάρι (αν χρησιμοποιήσετε) κατά βούληση. Ανακατέψτε ακόμη μία φορά και απλώστε το μείγμα ομοιόμορφα σε ένα ταψάκι με λαδόκολλα. Ψήστε στον προθερμασμένο φούρνο σε χαμηλή σχάρα 15 λεπτά στην αντίσταση και άλλα 15 λεπτά στον αέρα.
Διαβάστε όλο το άρθρο