Υλικά 4 κόκκινα μήλα, κομμένα σε μικρά κομμάτια 150 γρ. κουβερτούρα Κανέλα για το σερβίρισμα, προαιρετικά Εκτέλεση Τοποθετήστε τα μήλα σε μια κατσαρόλα και βάλτε λίγο νερό για να μπορέσουν να βράσουν (χωρίς να τα καλύψει). Βράστε για περίπου 10-15 λεπτά. Μόλις τα μήλα μαλακώσουν και απορροφήσουν το νερό, αποσύρετε από την φωτιά και προσθέστε αμέσως την κουβερτούρα στη ζεστή κατσαρόλα. Πολτοποιήστε με μπλέντερ χειρός και τοποθετήστε τη μους σε φόρμα. Βάλτε στο ψυγείο για 2 -3 ώρες. Ξεφορμάρετε και γαρνίρετε με κανέλα.
Διαβάστε όλο το άρθρο