Ψάχνουν για ποτά «μπόμπες» στο club της Λ. Βουλιαγμένης

0
21


Σάλος έχει προκληθεί από το ιδιαίτερα ανησυχητικό περιστατικό με τους οχτώ ανήλικους μαθητών που κατέληξαν στο νοσοκομείο σε κατάσταση μέθης, μετά την κατανάλωση ποτού, τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής (27/10), σε γνωστό club της Λεωφόρου Βουλιαγμένης. Ένα ανήλικο κορίτσι μάλιστα χρειάστηκε να νοσηλευθεί προληπτικά σε ΜΕΘ.
Όλα τα παιδιά, ηλικίας από 15 έως 17 ετών, συμμετείχαν σε προγραμματισμένη χοροεσπερίδα σχολείων στο συγκεκριμένο club. Πρόκειται για μαθητές σχολείων, από τα Βόρεια Προάστια, την Κηφισιά, την Αγία Παρασκευή, το Χαλάνδρι και άλλες περιοχές.ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Η αστυνομία προχώρησε στην σύλληψη του υπευθύνου του κλαμπ, ο οποίος είναι 20 ετών!
Η κατηγορία που αντιμετωπίζει είναι αυτή της έκθεσης ανηλίκων σε κίνδυνο.
Μετά από από το συμβάν η Αστυνομία διερευνά πλέον το κατά πόσον η συγκεκριμένη επιχείρηση διακίνησε στους ανήλικους νοθευμένα ποτά «μπόμπες» και γι’ αυτό έχουν έχουν ληφθεί δείγματα από τα μπουκάλια που βρίσκονταν μέσα στο μαγαζί.ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη, ενώ οι γονείς ζητούν απαντήσεις για την αιτία που οδήγησε τα παιδιά τους στο νοσοκομείο.

Τι κατήγγειλε στη «Ζούγκλα» ο Γρηγόρης Γρηγοράκος, πατέρας 15χρονης μαθήτριας που κινδύνεψε
Ο πατέρας 15χρονης μαθήτριας που νοσηλεύθηκε στο νοσοκομείο, ο κ. Γρηγόρης Γρηγοράκης, επικοινώνησε με τη «Ζούγκλα» για να καταγγείλει την εγκληματική αδιαφορία των υπευθύνων του club.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Ο ίδιος είπε μεταξύ άλλων:
«Υπάρχουν πολλά παιδιά που είχαν σοβαρό πρόβλημα μετά την κατανάλωση ποτών, πέρα από τα 8 που πήγαν στο νοσοκομείο, ενώ ένα κορίτσι είναι πιο σοβαρά. Το δικό μου κορίτσι βγήκε σε κωματώδη κατάσταση αλλά ευτυχώς πήγε στο νοσοκομείο Παίδων και ξεπέρασε τον κίνδυνο, πηγαίνει καλύτερα. Θα πρέπει όμως  οι υπεύθυνοι του μαγαζιού να δώσουν εξηγήσεις. Πως είναι δυνατόν να σέρβιραν αλκοόλ σε ανήλικα 15χρονα και 16χρονα;»
Ο κ. Γρηγοράκης, όπως λέει στη «Ζούγκλα» είναι αποφασισμένος να υποβάλει μήνυση κατά των υπευθύνων. «Θα πρέπει να σταματήσει η ατιμωρησία όλων αυτών που στο βωμό του εύκολου κέρδους αδιαφορούν και δεν νοιάζονται αν κινδυνεύουν ζωές ανήλικων παιδιών» καταλήγει.
Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλη Γιαννάκο, που μίλησε στον ΣΚΑΪ, το συγκεκριμένο κλαμπ φαίνεται πως σέρβιρε νοθευμένα ποτά στους ανήλικους. Τόνισε ακόμη πως 5 μαθητές νοσηλεύονται αυτή την ώρα στο νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία, εκ των οποίων 4 είναι σε κλινικές, ενώ 1 μαθητής νοσηλεύεται στη ΜΕΘ για προληπτικούς λόγους, εκτός κινδύνου.

Πηγή