Ο Τραμπ κατηγορείται πως κακοποίησε μοντέλο

0
23


Ο Ντόναλντ Τραμπ κατηγορήθηκε αυτή την εβδομάδα πως είχε κακοποιήσει σεξουαλικά τα χρόνια του 1990 μανεκέν που του σύστησε ο διαβόητος παιδεραστής Τζέφρι Έπστιν, σύμφωνα με δημοσίευμα του Guardian.
Σύμφωνα με το θύμα, που επικαλέστηκε η βρετανική εφημερίδα, η φερόμενη επίθεση διαπράχθηκε στον Trump Tower, στη Νέα Υόρκη, την άνοιξη του 1993.ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Η Στέισι Γουίλιαμς, 56 ετών σήμερα, αφηγήθηκε πως πήγε στον ουρανοξύστη του Ρεπουμπλικάνου δισεκατομμυριούχου όταν της το πρότεινε ο χρηματιστής Τζέφρι Έπστιν.
Μόλις έφθασαν, ο Ντόναλντ Τραμπ την τράβηξε πάνω του, θώπευσε «τα στήθη της», τη μέση και τα οπίσθιά της, είπε. Πρόσθεσε πως πάγωσε, πως ήταν «βαθιά συγχυσμένη» γι’ αυτό που της συνέβαινε, και νομίζει ότι είδε τους δυο άνδρες να χαμογελούν ο ένας στον άλλο.
Ο χρηματομεσίτης Έπστιν, άνθρωπος με γνωριμίες και δοσοληψίες με πανίσχυρους οικονομικούς και πολιτικούς παράγοντες στις ΗΠΑ και στο εξωτερικό, είχε κατηγορηθεί και ο ίδιος για σεξουαλικές επιθέσεις και βιασμούς με θύματα κορίτσια, πολλά ανήλικα· ωστόσο ο θάνατός του στη Νέα Υόρκη, που οφειλόταν σύμφωνα με τις αρχές σε αυτοκτονία, τον Αύγουστο του 2019, οδήγησε στον τερματισμό των διώξεων σε βάρος του.ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Η εκστρατεία του Ντόναλντ Τραμπ, υποψήφιου των Ρεπουμπλικάνων στις προεδρικές εκλογές της 5ης Νοεμβρίου, δεν αντέδρασε αμέσως όταν της ζήτησε σχόλιο το Γαλλικό Πρακτορείο.
Η εκπρόσωπός της Κάρολαϊν Λίβιτ έκανε λόγο για «ψευδή» κατηγορία από πλευράς της άλλοτε «ακτιβίστριας υπέρ του Μπαράκ Ομπάμα» που ανακοινώθηκε «από την εκστρατεία της Χάρις» ενώ δεν απομένουν ούτε δύο εβδομάδες ως την εκλογική αναμέτρηση, αναφερόμενη στην αντιπρόεδρο και υποψήφια των Δημοκρατικών για την προεδρία, την Κάμαλα Χάρις.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα του Γκάρντιαν, η κυρία Γουίλιαμς έκανε τις αποκαλύψεις για την κακοποίηση που υπέστη κατά τη διάρκεια διαδικτυακής συζήτησης ομάδας που βαπτίστηκε «Survivors for Kamala». Πρόκειται για «συμμαχία ανθρώπων που επέζησαν από σεξουαλικές επιθέσεις» και τάσσονται υπέρ της υποψήφιας των Δημοκρατικών.ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
«Η ιδέα πως αυτό το τέρας θα επιστρέψει στον Λευκό Οίκο είναι ο χειρότερος εφιάλτης μου», είπε στη διαδικτυυακή συζήτηση, που έγινε τη Δευτέρα.
Η Στέισι Γουίλιαμς τόνισε πως ένιωσε «ταπεινωμένη» έπειτα από τη φερόμενη επίθεση, εκτιμώντας πως υπήρξε θύμα «διεστραμμένου παιγνιδιού» του μετέπειτα προέδρου και του Τζέφρι Έπστιν.
Είπε ακόμη ότι έλαβε, μερικούς μήνες αργότερα, καρτ-ποστάλ υπογεγραμμένη από τον Ντόναλντ Τραμπ.
Το 2023, ο πρώην πρόεδρος κρίθηκε ένοχος από τους ενόρκους σε αστική δίκη στη Νέα Υόρκη για «σεξουαλική επίθεση» το 1996, με θύμα πρώην δημοσιογράφο, την Ελίζαμπεθ Τζιν Κάρολ.

Πηγή