Πέθανε ο «Ταρζάν» των ’60s, Ρον Έλι – Ήταν 86 ετών

0
23


Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 86 ετών στο σπίτι του στην Καλιφόρνια, ο ηθοποιός Ρον Έλι,  ο οποίος έγινε γνωστός στη δεκαετία του ‘60 από τον τηλεοπτικό ρόλο του «Ταρζάν» στην ομώνυμη σειρά.
Τον θάνατό του ανακοίνωσε η κόρη του, Kirsten Casale Ely: «Ήταν ηθοποιός, συγγραφέας, προπονητής, οικογενειάρχης και ηγέτης» έγραψε στο Instagram. «Όπου κι αν πήγαινε, δημιουργούσε ένα ισχυρό κύμα θετικής επιρροής. Δεν έχω δει σε κανέναν άλλο τον αντίκτυπο που είχε στον κόσμο – υπήρχε κάτι πραγματικά μαγικό σε αυτόν».ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Φωτογραφία με τους Μπάρμπαρα Μπουσέ, Ρον Έλι και Φερνάντο Λάμας από την τηλεοπτική σειρά Tarzan
Ο Έλι υποδύθηκε επίσης τον κεντρικό χαρακτήρα στην ταινία δράσης του 1975 «Doc Savage: The Man of Bronze».
Στη δεκαετία του 1980, εμφανίστηκε σε άλλα επιτυχημένα τηλεοπτικά προγράμματα, όπως η κωμωδία The Love Boat, καθώς και η Wonder Woman με την πρωταγωνίστρια Λίντα Κάρτερ.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Γεννημένος στο Τέξας το 1938, ο Έλι παντρεύτηκε την αγαπημένη του στο γυμνάσιο το 1959, με την οποία χώρισαν δύο χρόνια αργότερα.
Ήταν επίσης γνωστός για την παρουσίαση του διαγωνισμού Μις Αμερική στις αρχές της δεκαετίας του 1980, όπου γνώρισε τη δεύτερη σύζυγό του Βάλερι Λάντεν, με την οποία απέκτησε τρία παιδιά.
Η γυναίκα του μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου από τον γιο τους
Το 2019, η 62χρονη τότε Λάντεν, μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου από τον 30χρονο γιο τους, Κάμερον Έλι, ο οποίος κατόπιν πυροβολήθηκε από την αστυνομία και υπέκυψε στα τραύματά του.ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
 

 

Πηγή