Μεξικό: Τρεις αστυνομικοί τραυματίστηκαν από έκρηξη παγιδευμένου αυτοκινήτου

0
21


Τρεις αστυνομικοί τραυματίστηκαν όταν εξερράγη παγιδευμένο αυτοκίνητο μπροστά από κτήριο της υπηρεσίας δημόσιας ασφαλείας στο κεντρικό Μεξικό, ανέφεραν οι τοπικές αρχές.
Αυτού του είδους οι επιθέσεις δεν είναι συνηθισμένες στην Πολιτεία Γκουαναχουάτο, μια από τις βιαιότερες περιοχές του Μεξικού.ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Μία γυναίκα αστυνομικός τραυματίστηκε σοβαρά από την έκρηξη και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο ενώ δύο άνδρες συνάδελφοί της φέρουν μόνο ελαφρά τραύματα.

#Guanajuato | Estallan 2 coches bomba. En Jerécuaro no hay personas heridas, únicamente daños materiales, mientras que en Acámbaro hay tres policías heridos.Lee la nota completa aquí 👇🔗https://t.co/oXipIYhW4k pic.twitter.com/vpCb0Hut2T
— El Coahuilense (@coahuilense_el) October 24, 2024ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Έγινε επίθεση με παγιδευμένο αυτοκίνητο έξω από το κτήριο δημόσιας ασφαλείας του Ακαμπάρο» ανέφεραν οι τοπικές αρχές σε ανάρτησή τους στο Facebook. Το Ακαμπάρο βρίσκεται στην Γκουαναχουάτο, την Πολιτεία όπου καταγράφεται ο υψηλότερος αριθμός ανθρωποκτονιών τα τελευταία χρόνια, εν μέσω της κλιμάκωσης των ένοπλων αντιπαραθέσεων μεταξύ εγκληματικών οργανώσεων και των δυνάμεων ασφαλείας.

33 años de gobierno del PAN!ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Explota coche bomba!
El automóvil estalló frente a las instalaciones de la Secretaría de Seguridad de Acámbaro, Guanajuato.
Plascencia, Fox, Huerta, Romero Hicks, Oliva, Santillana, Márquez, Sinhué, Libia.
El panismo dirá que la Federación…👇 pic.twitter.com/xNiT0oeEXJ
— Ricardo Sevilla Gutiérrez (@sevillacritico) October 24, 2024

Από την έκρηξη προκλήθηκαν επίσης υλικές ζημιές στο κτήριο, σε τέσσερα γειτονικά σπίτια και σε επτά αυτοκίνητα.


Πηγή