«Πύρινη βροχή» με πυροτεχνήματα… σιδήρου στην Κίνα

0
24


Το βράδυ της Τετάρτης 23/10, μια παράσταση πυροτεχνημάτων λιωμένου σιδήρου και ένα σόου με «γλάστρες φωτιάς» πραγματοποιήθηκαν στο Millennium City Park, που βρίσκεται στην πόλη Καϊφένγκ, στην επαρχία Χενάν της κεντρικής Κίνας.
Κατά τη διάρκεια της παράστασης, ο λιωμένος σίδηρος εκτοξεύτηκε σε πυροτεχνήματα στον αέρα, πέφτοντας στη συνέχεια με τη μορφή πύρινης βροχής. Αρκετοί θεατές απαθανάτισαν αυτή την υπέροχη και εκθαμβωτική σκηνή.ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κεντρικό ρόλο στην εκδήλωση κατείχε ένας καλλιτέχνης, ο οποίος χρησιμοποιώντας δύο καλυμμένους με πλέγμα κύβους με αναμμένο κάρβουνο σε κάθε άκρη μιας ράβδου, απελευθέρωνε έναν καταιγισμό σπινθήρων. Οι φλόγες ξεπήδησαν από τα «δοχεία φωτιάς», πετώντας προς διάφορες κατευθύνσεις.
Το πάρκο της πόλης Millennium απεικονίζει τη ζωή κατά τη διάρκεια της δυναστείας του Βόρειου Σονγκ (960-1127). Το μεγάλης κλίμακας ιστορικό και πολιτιστικό πάρκο λειτουργεί ως ζωντανό αντίγραφο της εποχής, παρουσιάζοντας την αρχαία αρχιτεκτονική και τον πολιτισμό της στον σύγχρονο κόσμο.
Πηγή: ReutersΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή