Σοκ στις ΗΠΑ: 15χρονος δολοφόνησε όλη του την οικογένεια

0
27


Ένα 15χρονο αγόρι, δολοφόνησε τους γονείς του και τρία από τα συνολικά τέσσερα αδέλφια του στο Φολ Σίτι της Ουάσινγκτον.
Ο έφηβος κατηγορείται πως αφού πυροβόλησε και σκότωσε την οικογένειά του, στη συνέχεια σκηνοθέτησε τη σκηνή του εγκλήματος για δείξει ως ένοχο τον 13χρονο νεκρό αδερφό του.Ο 15χρονος που συνελήφθη, ισχυρίστηκε πως για όλα ευθυνόταν ο 13χρονος αδερφός του και ότι αφού ο μικρότερος αδερφός, σκότωσε τους γονείς και τρία ακόμη αδέρφια τους,  στη συνέχεια αυτοκτόνησε.ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 15χρονος επιχείρησε να ρίξει την ευθύνη για τις δολοφονίες στον 13χρονο αδερφό του Μπέντζαμιν, ισχυριζόμενος ότι αυτός πυροβόλησε τα μέλη της οικογένειας, επειδή οι γονείς τους  διαπίστωσαν πως έβλεπε ταινίες πορνογραφικού περιεχομένου.
Ωστόσο η αστυνομία θεωρεί πως ο 15χρονος είναι ο δολοφόνος και ξεκλήρισε την οικογένεια με το πιστόλι Glock του πατέρα του και πλέον αντιμετωπίζει βαριές κατηγορίες για ανθρωποκτονίες πρώτου βαθμού από πρόθεση.ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Η μόνη που επέζησε ήταν η 11χρονη αδελφή του έφηβου θύτη λέγοντας πως ο 15χρονος αδερφός της,  πυροβόλησε και αυτή στον λαιμό και το χέρι.
Ο πατέρας της οικογένειας, ο 43χρονος Μαρκ Χάμιστον και η 42χρονη μητέρα, Σάρα, βρέθηκαν νεκροί στην βίλα τους, στο Φολ Σίτι της Ουάσινγκτον, μαζί με τα τρία από τα πέντε παιδιά τους.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
 
Σύμφωνα με την Daily Mail, το ζευγάρι ήταν εξαιρετικά θρησκευόμενο και μεταξύ άλλων έλεγχε τα παιδιά του όσο αφορά με ποιους θα μπορούσαν να συναναστρέφονται και ποιούς όχι, ενώ χαρακτηριστικό είναι το ότι δεν τα έστελνε σχολείο, επιλέγοντας την κατ’ οίκον διδασκαλία.
Οι αστυνομικοί θεωρούν πως ο 15χρονος επιχείρησε να αλλάξει και τον χώρο της δολοφονίας για να τους πείσει ότι δράστης ήταν ο 13χρονος Μπέντζαμιν.
Την κλήση στην αστυνομία έκανε ο 15χρονος από το μπάνιο του σπιτιού, λέγοντας πως η οικογένειά του είναι νεκρή.Την ίδια στιγμή, η 13χρονη αδερφή του που είχε επιζήσει έτρεξε στους γείτονες και τους ειδοποίησε για τα όσα φρικτά συνέβησαν.
Οι σοροί των μελών της οικογένειας ήταν διασκορπισμένες στο σπίτι, με τα παιδιά να είναι στα κρεβάτια ενώ ο πατέρας ήταν στο πάτωμα δίπλα στη σκάλα και είχε πυροβοληθεί τέσσερις φορές, η μητέρα στο μπάνιο με τραύματα από δύο σφαίρες στο κεφάλι.

Η «σκοτεινή» πλευρά μιας «τέλειας» οικογένειας
Γείτονες περιέγραψαν πως επρόκειτο για την «τέλεια οικογένεια» και πως το ζευγάρι ήταν «αφοσιωμένοι γονείς». Η προπονήτρια ενός από τα παιδιά της οικογένειας είπε στην KOMO News πως «ο μπαμπάς δούλευε σκληρά και η μαμά ήταν η πιο αφοσιωμένη και πιστή που θα μπορούσες να ζητήσεις. Νόμιζες ότι ήταν τέλειοι. Από έξω, μου φαίνονταν τέλειοι».

Μιλώντας στην Daily Mail, ένας γείτονας που ζήτησε να μην κατονομαστεί, είπε: «Τους βλέπαμε να κάνουν βόλτες με τα ποδήλατά τους στη γειτονιά. Ήταν μια καλή οικογένεια. Ποτέ δεν παρατηρήσαμε κάτι λάθος ή ασυνήθιστο. Είναι μια πραγματική τραγωδία».
Όμως πηγές ανέφεραν ότι πίσω από την ειδυλλιακή εικόνα υπήρχε μια σκοτεινή πλευρά με θρησκόληπτους γονείς που επέβαλλαν αυστηρό πρόγραμμα στα παιδιά, έχοντας «υψηλές προσδοκίες».
Η οικογένεια φέρεται να διατηρούσε επαφές με έναν στενό κύκλο ευαγγελιστών και είχε προκαλέσει αντιδράσεις στην τοπική κοινότητα διατάζοντας τα παιδιά τους να μένουν μακριά από παιδιά που μεγαλώνουν με ΛΟΑΤΚΙ γονείς.

Πηγή