Binder και Miller αγωνίζονται με τρακτέρ ρυζιού πριν το MotoGP της Ταϊλάνδης

0
23


του Νεκτάριου Διατσίδη
 ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Λαμβάνοντας μέρος σε μια σειρά από ασυνήθιστες προκλήσεις εκτός της πίστας, το δίδυμο του MotoGP αγωνίστηκαν με τροποποιημένα τρακτέρ ρυζιού, που ονομάζονται Kra-Tae-Zings.
Προχωρώντας στο πολυαναμενόμενο Σαββατοκύριακο του Grand Prix της Ταϊλάνδης, οι θρύλοι της Red Bull KTM Factory Racing, Brad Binder και Jack Miller, άλλαξαν τις KTM RC16 με κάτι πιο αγροτικό.
Σε μια απομακρυσμένη φάρμα στην Buriram, ο Binder και ο Miller έτρεξαν με τα Kra-Tae-Zings με ταχύτητες έως και 100 χλμ./ώρα, κάνοντας μια σειρά από κωμικές προκλήσεις και δοκίμαζοντας την ευκινησία και τον συντονισμό τους.ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αφού ο Binder θριάμβευσε σε μια ξεκαρδιστική πρώτη αναμέτρηση μέσα από λασπωμένες λακκούβες γύρω από την αυτοσχέδια πίστα, ο Miller εξασφάλισε τη δεύτερη νίκη στον συναρπαστικό αγώνα drag υψηλής ταχύτητας.
Αυτή η πρόκληση χρησίμευσε ως το τέλειο ζέσταμα για αυτό που διαμορφώνεται να είναι άλλο ένα συναρπαστικό Σαββατοκύριακο Αγώνα MotoGP™ στην Ταϊλάνδη.ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλογιζόμενος αυτή την ασυνήθιστη εμπειρία του αγώνα, ο Brad Binder είπε, «Αρχικά, η πιο δύσκολη πρόκληση για εμάς που οδηγούσαμε αυτά τα οχήματα και που έπερεπε να κρατήσεις το γκάζι στο χέρι σου. Κάθε φορά που βρίσκουν μια λακκούβα, καταλήγω να πέφτω και μετά πρέπει να προσπαθήσω να ανέβω από μπροστά. Η δεύτερη πρόκληση ήταν να καταλάβουμε πόσο μακριά πρέπει να σπρώξουμε την μπάρα του τιμονιού για να στρίψουμε πραγματικά. Αλλά ούτως ή άλλως, ήταν πολύ ωραίο»!
Ο Νοτιοαφρικανός αναβάτης είπε επίσης, «Το αγαπημένο μου μέρος σήμερα ήταν μάλλον να κάνω κάτι διαφορετικό για να είμαι ειλικρινής. Δεν συμβαίνει συχνά να αγωνιζόμαστε για διασκέδαση, απλά για να περάσουμε καλά και να μην ανησυχούμε. Οπότε, ήταν πολύ ωραίο να το κάνουμε».

Ο Jack Miller είχε τα ίδια συναισθήματα για το τρακτέρ ρυζιού, τονίζοντας ότι το να στρίψει αριστερά ήταν πιο δύσκολο από το να στρίψει δεξιά. Μοιράστηκε επίσης την αντίδρασή του όταν είδε τα τρακτέρ ρυζιού λέγοντας: «Ήταν φανταστικά! Πρώτη σκέψη, με ξεσήκωσε λίγο. Το να βλέπεις έναν τόσο μικρό κινητήρα με τούρμπο να κρέμεται στο πλάι ήταν πολύ ωραίο. Απόλαυσα τα πάντα, από τον αγώνα στην ειδική διαδρομή, μέχρι τον αγώνα drag, απλά γελούσα τόσο με τον Brad όσο και με τον εαυτό μου».
Ο Αυστραλός αναβάτης μοιράστηκε τις σκέψεις του για τα αποτελέσματα του αγώνα, λέγοντας: «Ήθελα να τα πάω λίγο καλύτερα στον αγώνα της ειδικής διαδρομής για να είμαι ειλικρινής, αλλά είμαι χαρούμενος που πέρασα στον αγώνα drag. Άρα 1-1, μπορούμε να το πούμε».

 

Πηγή