H μεγάλη επιστροφή του τριημέρου

0
22


Σε εξέλιξη βρίσκεται η επιστροφή των εκδρομέων του τριημέρου της 28ης Οκτωβρίου και σε πολλά σημεία του οδικού δικτύου παρατηρούνται καθυστερήσεις.
Δείτε ζωντανά την κίνηση στο 17ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας:
 ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πολύωρη ταλαιπωρία περιμένει τους οδηγούς της επιστροφής που κατευθύνονται από Λαμία προς Αθήνα λόγω των έργων που εξελίσσονται στην εθνική οδό Λαμίας – Αθηνών στο 198 km με την ανακατασκευή μια γέφυρας.
Σε εκείνο το σημείο έχει γίνει μονοδρόμηση της ΠΑΘΕ με συνέπεια τα αυτοκίνητα να κινούνται σ΄ ένα ρεύμα κυκλοφορίας και οι δύο κατευθύνσεις. Ένας τεράστιος όγκος αυτοκινήτων που έχουν καλύψει όλες τις λωρίδες κυκλοφορίας έχουν σχηματίσει μια ουρά που ξεπερνά τα 10 km κινούνται με βήμα σημειωτόν ενώ η μοναδική ανακούφιση είναι η εκτροπή της κυκλοφορίας από τους παράδρομους.ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Και εκεί τα πράγματα είναι δύσκολα λόγω του όγκου των οχημάτων που θα πρέπει να κινούνται σε μια λωρίδα κυκλοφορίας για 20 χιλιόμετρα από τη Λαμία μέχρι τον κόμβο του Μώλου. Είναι χαρακτηριστικό ότι ακόμη και μετά το 208 km της ΠΑΘΕ στο ύψος της Ανθήλης οι οδηγοί παραμένουν εγκλωβισμένοι ακολουθώντας το ρεύμα προς Αθήνα.
Μάλιστα πολλοί απ’ αυτούς διαμαρτύρονται ότι δεν ενημερώθηκαν στα διόδια της Μαυρομαντήλας ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα, δεν ενημερωθήκαν πριν φτάσουν στον κόμβο της Ανθήλης και χρειάστηκαν για να διανύσουν, με βήμα σημειωτόν, τα 10 χιλιόμετρα περισσότερο από 3 ώρες.
Είναι χαρακτηριστικό ότι μέχρι τις 3 το μεσημέρι δεν υπήρχε σοβαρό πρόβλημα στην εθνική οδό ωστόσο από κει και μετά αυξήθηκε η κίνηση από τον Ε65, από το Καρπενήσι αλλά και από την εθνική οδό με κατεύθυνση την Αθήνα με συνέπεια αυτή τη στιγμή τα αυτοκίνητα να είναι σχεδόν ακινητοποιημένα.ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή