5.4 C
Athens
Σάββατο, 22 Φεβρουαρίου, 2025
ΑρχικήΣυνταγέςΑρνί γιουβέτσι με κριθαράκι

Αρνί γιουβέτσι με κριθαράκι

Date:

Related stories

Πρωτεϊνική σπανακόπιτα χωρίς φύλλο – Newsbeast

Μιλάμε, λοιπόν, για το σπανάκι, το πράσινο φυλλώδες αυτό...

Σύλληψη δύο 16χρονων για πορνογραφία ανηλίκων – News.gr

Επεξεργάζονταν φωτογραφίες συμμαθητριών τους με τεχνητή νοημοσύνη Σχηματίστηκε δικογραφία σε...
spot_imgspot_img


Υλικά 1 κιλό αρνί 2 κρεμμύδια, κομμένα σε φέτες 1 κ. σ. ψιλοκομμένη ρίγανη ή 1 κ. γλ. αποξηραμένη 1/2 κ. γλ. κανέλα τριμμένη 2 ξυλάκια κανέλας, σπασμένα στη μέση 2 κ. σ. ελαιόλαδο 400 γρ. σάλτσα με ψιλοκομμένες ντομάτες 1,2 λίτρα ζεστό ζωμό κοτόπουλου ή λαχανικών 400 γρ. κριθαράκι Φρεσκοτριμμένη παρμεζάνα, για το σερβίρισμα Εκτέλεση Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς. Κόψτε το αρνί σε κομμάτια 4 εκατοστών και απλώστε το στη βάση ενός μεγάλου, φαρδιού σκεύους. Προσθέστε τα κρεμμύδια, τη ρίγανη, τα ξυλάκια κανέλας, την αλεσμένη κανέλα και το ελαιόλαδο και ανακατέψτε καλά. Ψήστε, χωρίς κάλυμμα, για 45 λεπτά, ανακατεύοντας στα μισά του χρόνου ψησίματος. Περιχύστε με τις ψιλοκομμένες ντομάτες και το ζωμό, σκεπάστε καλά και ψήστε για 1 1/2 ώρα, μέχρι το αρνί να είναι πολύ μαλακό. Αφαιρέστε τα ξυλάκια κανέλας και προσθέστε το κριθαράκι. Σκεπάστε ξανά και μαγειρέψτε για άλλα 20 λεπτά, ανακατεύοντας ανά διαστήματα. Το κριθαράκι θα πρέπει να έχει μαγειρευτεί και η σάλτσα να […]

Διαβάστε όλο το άρθρο

Subscribe

- Never miss a story with notifications

- Gain full access to our premium content

- Browse free from up to 5 devices at once

Latest stories

spot_img