IDF: Έξι δημοσιογράφοι του Al Jazeera είναι τρομοκράτες της Χαμάς

0
21


Ο Ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε την Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου, ότι έξι δημοσιογράφοι που εργάζονταν στο Al Jazeera, ήταν μέλη της Χαμάς και της Παλαιστινιακής Ισλαμικής Τζιχάντ (PIJ).
Οι IDF ισχυρίζονται ότι λόγω πληροφοριών που συγκεντρώθηκαν στη Λωρίδα της Γάζας, κατά τη διάρκεια στρατιωτικών επιχειρήσεων, μπορούν να αποκαλύψουν ότι οι Anas Al-Sharif, Ala’ Salama, Hassam Shabat, Ashraf Al-Sarraj, Ismail Abu Amr και Talal Al-Aruki, είναι συνδεδεμένοι με τις στρατιωτικές πτέρυγες είτε της Χαμάς είτε της PIJ.ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Ο Ισμαήλ Αμπού Αμρ τραυματίστηκε πριν από αρκετούς μήνες στη Γάζα, μετά από επιχείρηση του Ισραηλινού Στρατού. Κατά τη διάρκεια εκείνης της περιόδου, το Al Jazeera αρνήθηκε την ένταξη του στη Χαμάς. Έγγραφα που απέκτησε ο ισραηλινός στρατός, υποστηρίζει ότι αποδεικνύουν το αληθές.
Μερικά από αυτά τα έγγραφα περιλαμβάνουν πίνακες προσωπικού, μαθήματα εκπαίδευσης τρομοκρατών, τηλεφωνικούς καταλόγους και καταλόγους μισθοδοσίας για τρομοκράτες.
Σύμφωνα με τους ισραηλινούς, οι συγκεκριμένοι δημοσιογράφοι αποτελούν μέρος της στρατιωτικής πτέρυγας της Χαμάς και λειτουργούν ως η εμπροσθοφυλακή του προπαγανδιστικού πολέμου της Χαμάς εναντίον του Ισραήλ.ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή